Atenció al client
900 732 018

Dilluns a Dijous: 8 - 15h.
Divendres: 8 - 14h.

Els nostres serveis

Ajudant les empreses en el disseny, elaboració i implantació de sistemes de gestió

Disseny, elaboració i implantació de sistemes de gestió de la qualitat generals. Serveis d’Outsourcing i formació.

Aplicable a qualsevol empresa que pretengui reduir els impactes a l’ambient i el compliment de la normativa ambiental.

Integració de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals en la seva estratègia de gestió de riscos, atenent així els canvis legislatius i protegint els seus empleats.

Implantación de normas sectoriales para cubrir requisitos específicos en sectores con normativas más minuciosas y mayor exigencia del mercado en la gestión de la calidad.

Servei de manteniment extern de la gestió de la qualitat, mediambiental o de la seguretat a la feina, 100% flexible, adaptat a les seves necessitats ia un cost realment reduït.

Programes de millora productiva especialment preparats per comprendre, atendre i resoldre les dificultats i els reptes que planteja l’àrea de producció d’una empresa industrial.

Programes orientats a l’àmbit de la planificació estratègica i la direcció de les organitzacions. Un servei de suport als nostres clients en els processos de transformació de les empreses.

Programes formatius específics per a la vostra empresa, orientats tant a la formació dels responsables de sistemes de gestió de la qualitat, com a la sensibilització de la plantilla.

La petjada de carboni és un indicador que mesura l’impacte sobre l’escalfament global. Aquest indicador ambiental és la suma absoluta de totes les emissions de GEH (Gases Efecte Hivernacle) causades directament o indirectament per un individu, organització, esdeveniment o producte.

La petjada hídrica és un factor per tenir en compte per les empreses que vulguin augmentar la seva sostenibilitat. L’aigua és un recurs essencial per a la vida de tot el planeta.

La crisi sanitària del COVID-19 ha generat noves exigències en els requisits de neteja, higiene, control i organització per a empreses de tots els sectors.

Treballem en equip amb vostè

Una metodologia altament adaptable a la idiosincràcia de la vostra empresa.

Cultura de la qualitat

Què és la petjada de carboni?

La petjada de carboni és un indicador que mesura l’impacte sobre l’escalfament global. Aquest indicador ambiental és la suma absoluta de totes les emissions de GEH (Gases Efecte Hivernacle) causades directament o indirectament per un individu, organització, esdeveniment o producte.

La petjada de carboni es mesura en tones de CO2 equivalent (tCO2e), i es calcula multiplicant les dades de les activitats (quantitat) per factors d’emissió.

Amb l’objectiu de lluitar contra el canvi climàtic, és fonamental conèixer quina és la petjada de carboni de la vostra empresa.

Per què calcular la petjada de carboni?

  • Per complir amb la legislació LCC i TE.
  • Pel compromís empresarial.
  • Per ser un proveïdor sostenible.

Calcular l’empremta de carboni ajuda les empreses a conèixer les principals fonts d’emissió de gasos efecte hivernacle, a més de complir amb la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica (LCCyTE)

Demaneu més informació sobre la Petjada de Carboni

A AEQ li ajudarem a calcular el seu índex d’empremta de carboni, farem les gestions necessàries per registrar la seva empremta de carboni als registres oficials de l’Estat i, a més, us marcarem unes pautes específiques per continuar reduint l’impacte mediambiental de la vostra empresa. D’aquesta manera anirà millorant l’índex de la seva petjada de carboni amb els beneficis corresponents tant per a la vostra empresa com per al nostre planeta.

Per reduir l’impacte de la vostra empresa en el medi ambient és fonamental conèixer el vostre índex d’empremta de carboni. Ompliu el formulari i contactarem el més aviat possible.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.

INFORMACIÓ
IMPORTANT!

La Llei de Canvi Climàtic obliga les empreses a calcular la seva petjada de carboni

Vol saber si la seva empresa compleix amb la llei LCC i TE? A AEQ us ajudarem a calcular el vostre índex d’empremta de carboni, farem les gestions necessàries per registrar la vostra empremta de carboni als registres oficials de l’Estat.