Atenció al client
900 732 018

Dilluns a Dijous: 8 - 15h.
Divendres: 8 - 14h.

Normes sectorials

Exigència i diferència competitiva al seu sector

Una diferència competitiva

Les normes sectorials són el resultat lògic dels sistemes de gestió generals, conseqüència de la necessitat de cobrir els requisits específics del seu sector empresarial amb normatives més concretes i més exigència del mercat.

Com que en totes les activitats es troben sota alguna norma sectorial de referència, qualsevol empresa pot implantar-la, especialment aquelles que vulguin atendre les exigències dels seus clients i diferenciar-se de la seva competència.

Automoció IATF 16949

Basat en l’estàndard ISO 9001, aquest sistema de gestió de la qualitat s’aplica al món de l’automoció per a la millora contínua en totes les fases del producte, des del seu disseny a la seva producció, preveient errors i reduint deixalles durant el procés de producció.

Alimentació UNE EN ISO 22000

Desenvolupada per l’organització ISO, aquest sistema de gestió de la seguretat i la innocuïtat alimentària defineix i necessita els requisits per a la millora de la seguretat dels aliments, aplicant-se a tota empresa de la cadena alimentària, els proveïdors i els serveis.

I+D+I UNE EN ISO 166002

Normativa orientada a la gestió d’innovació i desenvolupament tecnològic d’una empresa, de qualsevol mida o activitat. Excel·lent eina de planificació per a les activitats R+D+I, estimulat la creativitat empresarial, creant valor afegit, i marcant la diferència davant de la competència.

La nostra dilatada experiència ens permet implementar sistemes de gestió en un ampli ventall de sectors específics.

ISO 50001
Gestió energètica.

ISO 39001
Gestió de seguretat viària.

UNE 93200
Qualitat en cartes de serveis.

EN 9100
Gestió de la qualitat al sector aeroespacial.

ISO 14064-2
Gasos d’efecte hivernacle.

ISO 15504
Model de maduresa de l’enginyeria del software.

ISO 27000
Seguretat de la informació.

ISO 13485
Gestió de la Qualitat d’Equips Mèdics.

ISO 17100
Serveis de traducció.

Vull més informació sobre Normes ISO Sectorials

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.

La nostra experiència al vostre servei

Els tècnics consultors d‟AEQ atenen i resolen qualsevol necessitat que pugui plantejar el disseny i la implantació de sistemes generals o sectorials de gestió de la qualitat.

El nostre bagatge ens permet aplicar una metodologia altament adaptable a la idiosincràsia de la seva empresa, treballant en equip amb vostè, per assolir els objectius desitjats.

Definitivament, no, perquè dissenyem sistemes a mida, pràctics, senzills i eficaços que queden imbricats en el dia a dia de l’empresa sense constituir un afegit molest que requereixi temps i diners per mantenir-los.

L’estrictament necessari. Dissenyem Sistemes de Gestió de la Qualitat útils i adaptats a la idiosincràsia de cada empresa, eminentment pràctics i desproveïts d’alambicades interpretacions de la norma que només condueixen a complicar i embolicar el dia a dia.

No cal, n’hi ha prou que una persona del vostre equip amb predisposició a la qualitat i amb la formació que us proporcionarem dediqui una petita part del seu temps.

Normes ISO sectorials

Guia de referència ràpida

Les normes ISO necessàries per cobrir els requisits de sectors específics amb normatives més minucioses i més exigència del mercat.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.