Àrea industrial

Programes de millora productiva constant a l'empresa industrial

Una constant millora productiva

La qualificació dels professionals que componen AEQ, juntament amb la nostra llarga trajectòria en la implantació de sistemes de gestió de la qualitat a empreses industrials, i les demandes plantejades pels nostres clients de tots els sectors productius, componen un bagatge i experiència que fan d’AEQ una consultora especialment preparada per comprendre, atendre i resoldre les dificultats i els reptes que planteja l’àrea de producció d’una empresa industrial.

Programa MOI: organització eficaç

Amb el programa de Maduresa d’Organització Industrial, us oferim una anàlisi del nivell de maduresa de la vostra organització industrial per tal d’evolucionar equilibradament totes les àrees industrials, i aconseguir una organització eficaç i eficient, que no sigui un llast en la vostra estratègia empresarial, sinó un vector de progrés i competitivitat.

Pla Mestre Industrial: costos i beneficis

El PMI ofereix una eina estratègica de millora de la competitivitat en costos i dels beneficis de la seva organització industrial, definint i posant en marxa –juntament amb els seus directius– un pla d’actuació a mitjà termini per a la seva fàbrica on es defineixen àrees dactuació, amb les seves prioritats per departament, amb una visió clara de limpacte de lacció en lobjectiu.

Programa "5S": millores productives

La manca d’ordre, organització o pulcritud a les zones de treball afecten desfavorablement la productivitat de l’empresa. La denominada “5S” és una de les metodologies que ha repercutit més favorablement a les empreses en l’augment de la productivitat, reduint incidències i incrementant la qualitat general de la seva empresa.

Lean Manufacturing

Guia de referència ràpida

La seva fàbrica està preparada per atendre les necessitats d’innovació, flexibilitat, eficiència i servei que demanen els clients i el mercat? El programa Lean Manufacturing us ofereix un model de producció àgil, flexible i eficient. Un gran complement per a programes de millora com ISO 9001 o ISO 45001.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.

Vull més informació sobre Àrea industrial

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.