Manteniment de sistemes

Servei de manteniment de sistemes

Millora d'eficiència i resultats

Tot sistema necessita una gestió contínua per millorar l’eficàcia i l’eficiència de la nostra empresa i obtenir millors resultats.

En nombroses ocasions, els ajustaments organitzatius i les exigències del dia a dia dificulten la necessària atenció i l’esforç que requereix la gestió del sistema, donant lloc a una gestió discontínua que repercuteix negativament en l’operativitat, la qualitat del servei o producte, i en la rendibilitat del negoci.

Des d’AEQ, us oferim el Servei de Manteniment, un servei d’externalització del manteniment de qualsevol tipus de sistema de gestió. És 100% flexible, adaptat a les seves necessitats ia un cost ajustat.

Gràcies a la nostra senzilla metodologia, els resultats són visibles. Realitzem únicament les visites de treball necessàries, gestionant la resta de forma no presencial, cobrint així necessitats fonamentals com:

  • La preceptiva auditoria interna, sigui ISO 9001, ISO 14001, ISO 45011, etc.
  • Seguiment dels indicadors del sistema de gestió.
  • Gestió del sistema davaluació de la satisfacció del client.
  • Definició i seguiment dels objectius del sistema de gestió.
  • Gestió de les no-conformitats, accions correctives o preventives.

Treballem amb vostè perquè aconsegueixi els seus objectius

Us garantim alguna cosa més que el simple manteniment del certificat del vostre sistema de gestió o la superació de les auditories de l’entitat de certificació: garantim la millora contínua del vostre sistema.

Vull més informació sobre Manteniment de sistemes

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.