Atenció al client
900 732 018

Dilluns a Dijous: 8 - 15h.
Divendres: 8 - 14h.

Petjada de carboni

Calculem la petjada de carboni de la vostra empresa

Calculem la petjada de carboni de la vostra empresa

A AEQ li ajudarem a calcular el seu índex d’empremta de carboni, farem les gestions necessàries per registrar la seva empremta de carboni als registres oficials de l’Estat i, a més, us marcarem unes pautes específiques per continuar reduint l’impacte mediambiental de la vostra empresa. D’aquesta manera anirà millorant l’índex de la seva petjada de carboni amb els beneficis corresponents tant per a la vostra empresa com per al nostre planeta.

Per reduir l’impacte de la vostra empresa en el medi ambient és fonamental conèixer el vostre índex d’empremta de carboni.

Què és la petjada de carboni?

La petjada de carboni és un indicador que mesura l’impacte sobre l’escalfament global. Aquest indicador ambiental és la suma absoluta de totes les emissions de GEH (Gases Efecte Hivernacle) causades directament o indirectament per un individu, organització, esdeveniment o producte.

La petjada de carboni es mesura en tones de CO2 equivalent (tCO2e), i es calcula multiplicant les dades de les activitats (quantitat) per factors d’emissió.

Amb l’objectiu de lluitar contra el canvi climàtic, és fonamental conèixer quina és la petjada de carboni de la vostra empresa.

El consum d’energia per al seu funcionament normal, com electricitat o transport, suposen en molts casos l’ús de combustibles fòssils i, en fer-ho, emetem gasos com el diòxid de carboni o el metà.

D’aquesta manera, augmentem la concentració a l’atmosfera per sobre del que serien els nivells habituals. Aquest tipus de gasos, per la seva composició química, absorbeixen part de la calor que ens arriba del sol i, com a resultat, la temperatura mitjana de la terra està augmentant més enllà del que passaria en condicions naturals.

Per què calcular la petjada de carboni?

  • Per complir amb la legislació LCC i TE.
  • Pel compromís empresarial.
  • Per ser un proveïdor sostenible.

Calcular la petjada de carboni ajuda les empreses a conèixer les principals fonts d’emissió de gasos efecte hivernacle, a més de complir amb la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica (LCCyTE)

Quins passos s'han de seguir i fem a AEQ?

Calculeu el vostre índex d'empremta de carboni

Registrar la seva empremta de carboni als registres oficials de l'Estat

Implementació i certificació ISO de la petjada de carboni

Vull més informació sobre la petjada de carboni

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.