Certificació COVID-19

CERTIFICAT ESPECÍFIC COVID-19: Per a centres de treball i establiments públics

Per a centres de treball i establiments públics

La crisi sanitària del COVID-19 ha generat noves exigències en els requisits de neteja, higiene, control i organització per a empreses de tots els sectors.

Inevitablement, a la crisi sanitària s’hi ha unit una important crisi econòmica de resultats difícils de preveure. Es fa necessari, doncs, dissenyar, desenvolupar i implantar protocols d’higienització i control per possibilitar la reincorporació immediata del seu personal a l’empresa i, així, reprendre l’atenció als clients i l’activitat econòmica.

A AEQ hem desenvolupat una certificació dels protocols d’actuació i de les mesures organitzacionals que les empreses han d’implantar, basats en les directrius i bones pràctiques dictades pels organismes públics i privats dels diferents sectors econòmics, tant nacionals com internacionals.

Aquesta certificació dels protocols d‟actuació davant dels riscos derivats del COVID-19 té un caràcter eminentment pràctic i un enfocament sectorial, que s‟adapta a diferents àrees d‟activitat, i que podran veure tots els seus clients.

Té la ISO 45001 de gestió de la seguretat i salut a la feina?

Us ajudem a modificar i adaptar el vostre sistema a les noves circumstàncies, amb emissió d’un certificat específic Covid-19 complementari del que ja teniu.

No té la ISO 45001 de gestió de la seguretat i salut a la feina?

Us oferim adaptar ràpidament la vostra empresa a les noves circumstàncies, podent optar al certificat específic Covid-19 o als dos (45001+Covid-19).

Establiments d'hostaleria i establiments comercials?

Us oferim un certificat específic per al vostre sector. Adaptar el seu establiment a la realitat imposada pel Covid-19 és fonamental per a l’èxit a curt termini.

Vull més informació sobre la Certificació Covid-19

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.