Atenció al client
900 732 018

Dilluns a Dijous: 8 - 15h.
Divendres: 8 - 14h.

Àrea de salut i seguretat laboral

UNE EN ISO 45001: integració a l'empresa de la protecció dels seus treballadors

La integració a l'empresa de la Prevenció de Riscos Laborals

El Sistema de Gestió de la Prevenció de Riscos Laborals segons la norma ISO 45001 descriu els processos i procediments per a la integració a la seva empresa d’un sistema de gestió de la seguretat i la salut al lloc de treball.

Totes les empreses estan obligades al compliment de la Llei de prevenció de riscos laborals. Aquesta norma permet integrar-la en la seva estratègia de gestió de riscos, atenent així els canvis legislatius i protegint els seus empleats.

Prevenció i gestió de riscos

El coneixement, l’anàlisi i la gestió dels riscos associats a cada lloc de treball permet prevenir les causes d’accidents i malalties professionals, influint en la rendibilitat i la productivitat de l’empresa.

Millora d'eficiència i de productivitat

Amb una planificació correcta, la millora del control i la reducció de riscos dóna lloc a la reducció d’accidents i de la pèrdua de temps de producció, influint en els costos per baixes laborals, les substitucions o les interrupcions innecessàries, dotant de fluïdesa productiva al negoci.

Responsabilitat i compromís

A més del compliment legal, l’empresa demostra la seva responsabilitat i compromís amb el benestar dels seus treballadors i la protecció de les seves instal·lacions, millorant-ne la imatge i la reputació tant a nivell intern com extern.

Vull més informació sobre la ISO 45001

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.

La nostra experiència al vostre servei

Els tècnics consultors d‟AEQ atenen i resolen qualsevol necessitat que pugui plantejar el disseny i la implantació de sistemes generals o sectorials de gestió de la qualitat.

El nostre bagatge ens permet aplicar una metodologia altament adaptable a la idiosincràsia de la seva empresa, treballant en equip amb vostè, per assolir els objectius desitjats.

Definitivament, no, perquè dissenyem sistemes a mida, pràctics, senzills i eficaços que queden imbricats en el dia a dia de l’empresa sense constituir un afegit molest que requereixi temps i diners per mantenir-los.

L’estrictament necessari. Dissenyem Sistemes de Gestió de la Qualitat útils i adaptats a la idiosincràsia de cada empresa, eminentment pràctics i desproveïts d’alambicades interpretacions de la norma que només condueixen a complicar i embolicar el dia a dia.

No cal, n’hi ha prou que una persona del vostre equip amb predisposició a la qualitat i amb la formació que us proporcionarem dediqui una petita part del seu temps.

Sistemes de gestió de la seguretat i la salut laboral ISO 45001

Guia de referència ràpida

Reducció de costos via eliminació i/o disminució dels riscos associats a lactivitat laboral.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.