Atenció al client
900 732 018

Dilluns a Dijous: 8 - 15h.
Divendres: 8 - 14h.

Àrea de direcció

Programa de suport empresarial ADAPTA

Adaptació davant de l'adversitat

El compromís i la confiança amb els nostres clients ha portat AEQ a desenvolupar una àrea específica d’assessorament en tasques de consultoria i formació orientades a l’àmbit de la planificació estratègica i la direcció de les organitzacions.

Un servei de suport als nostres clients en els processos de transformació de les empreses en temps de crisi.

Programes dissenyats a mida

El programa es realitza a la mida de cada client, es desenvolupa a curt termini amb un mètode de treball suportat per experts consultors on prevalen la senzillesa i la recerca de resultats.

Consultoria i disseny de planificacions

A partir de l’anàlisi i la proposta de solucions concretes, treballem en el disseny i la implementació de la planificació estratègica, plans de negoci, responsabilitat social corporativa, suport a la direcció, implantació de sistemes de retribució, etc.

Formació de comandaments intermedis i directius

Dissenyem i impartim formació per a la capacitació de comandaments intermedis, programes especials de millora de competències per a directius, activitats de outdoor training, etc. El caràcter pràctic garanteix l’aplicació immediata a l’empresa.

Programa ADAPTA

Els tècnics consultors d’AEQ atenen i resolen personalment qualsevol necessitat que pugui plantejar el disseny i la implantació del programa de suport empresarial. El nostre bagatge ens permet un elevat grau d’adaptació a la idiosincràsia de la vostra empresa, treballant en equip amb vosaltres, per assolir els objectius desitjats.

Vull més informació sobre el Programa ADAPTA

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.