Atenció al client
900 732 018

Dilluns a Dijous: 8 - 15h.
Divendres: 8 - 14h.

LA QUALITAT ÉS SUPERVIVÈNCIA EN ENTORNS EXIGENTS
ISO 9001 - La millora contínua possibilita la competitivitat i, per tant, la fidelització dels clients, alhora que una condició inexcusable per guanyar quota de mercat.
LA GESTIÓ DEL MEDI AMBIENT ÉS COMPROMÍS
ISO 14001 - Les nostres accions avui impacten en la sostenibilitat del món que habitaran els nostres fills. La gestió i ús més eficient i responsable dels recursos marca la diferència.
LA BONA PLANIFICACIÓ ÉS QUALITAT
ISO 9001 - La millor preparació per fer una bona feina demà, és fer una bona feina avui.
LA SEGURETAT ÉS RESPONSABILITAT
ISO 45001 - No només influeix en la rendibilitat i la productivitat de l'empresa: demostra la seva responsabilitat i compromís amb el benestar dels seus treballadors.
LA INOCUITAT DELS ALIMENTS ÉS INQÜESTIONABLE
ISO 22000 - Les "bones pràctiques" han de ser necessàriament les "pràctiques habituals". No hi ha cap altre camí en l'elaboració, la manipulació i el transport dels aliments.
Previous slide
Next slide

Tecnologia organitzativa i gestió de la qualitat

A través de tècniques organitzatives, realitzem serveis de consultoria i implantació de sistemes de gestió de qualitat, orientats a ajudar les empreses a organitzar-se per aconseguir més eficàcia, competitivitat, satisfacció dels seus clients i assolir els resultats desitjats.

La nostra experiència:
La millor garantia

La nostra llarga experiència garanteix l’èxit de la nostra gestió, la plena satisfacció dels nostres clients i uns llaços de confiança duradors

0 +
anys d'experiència
0 +
empreses ateses
0
tècnics consultors
0 %
flexibilitat

Els nostres serveis

Disseny, elaboració i implantació de sistemes de gestió de la qualitat generals. Serveis d’Outsourcing i formació.

Aplicable a qualsevol empresa que pretengui reduir els impactes a l’ambient i el compliment de la normativa ambiental.

Integració de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals en la seva estratègia de gestió de riscos, atenent així els canvis legislatius i protegint els seus empleats.

Implantació de normes sectorials per cobrir requisits específics en sectors amb normatives més minucioses i més exigència del mercat en la gestió de la qualitat.

Servei de manteniment extern de la gestió de la qualitat, mediambiental o de la seguretat a la feina, 100% flexible, adaptat a les seves necessitats ia un cost realment reduït.

Programes de millora productiva especialment preparats per comprendre, atendre i resoldre les dificultats i els reptes que planteja l’àrea de producció d’una empresa industrial.

Programes orientats a l’àmbit de la planificació estratègica i la direcció de les organitzacions. Un servei de suport als nostres clients en els processos de transformació de les empreses.

Programes formatius específics per a la vostra empresa, orientats tant a la formació dels responsables de sistemes de gestió de la qualitat, com a la sensibilització de la plantilla.

Treballem en equip amb vostè

Una metodologia altament adaptable a la idiosincràcia de la vostra empresa.

Cultura de la qualitat