Atenció al client
900 732 018

Dilluns a Dijous: 8 - 15h.
Divendres: 8 - 14h.

Àrea de qualitat

UNE EN ISO 9001: la base del Sistema de Gestió de la Qualitat

La base del sistema de gestió de la qualitat

La ISO 9001 és una norma internacional centrada en tots els elements que una empresa ha de considerar per disposar d’una organització efectiva que permeti gestionar i millorar la qualitat dels seus productes i serveis.

La norma ISO 9001 és aplicable a qualsevol sector dactivitat i es concentra en la gestió de riscos, la millora contínua, la satisfacció del client i en la capacitat de proveir productes i serveis que compleixin amb les exigències internes i externes de lorganització.

Presa de dades, avaluació i diagnòstic

És imprescindible un coneixement detallat del funcionament de l’empresa, que permeti un diagnòstic clar i concís sobre “on som” i què cal fer per assolir els nostres objectius.

Obtenció del compromís de la Direcció

Constitueix la part nuclear del projecte, la posada en comú del diagnòstic i l’assumpció del compromís pel camí que ens portarà a assolir els objectius proposats. No hi ha camí sense el compromís de la direcció.

Obtenció del compromís de la Direcció

Constitueix la part nuclear del projecte, la posada en comú del diagnòstic i l’assumpció del compromís pel camí que ens portarà a assolir els objectius proposats. No hi ha camí sense el compromís de la direcció.

Vull més informació sobre la ISO 9001

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.

La nostra experiència al vostre servei

Els tècnics consultors d‟AEQ atenen i resolen qualsevol necessitat que pugui plantejar el disseny i la implantació de sistemes generals o sectorials de gestió de la qualitat.

El nostre bagatge ens permet aplicar una metodologia altament adaptable a la idiosincràsia de la seva empresa, treballant en equip amb vostè, per assolir els objectius desitjats.

Definitivament, no, perquè dissenyem sistemes a mida, pràctics, senzills i eficaços que queden imbricats en el dia a dia de l’empresa sense constituir un afegit molest que requereixi temps i diners per mantenir-los.

L’estrictament necessari. Dissenyem Sistemes de Gestió de la Qualitat útils i adaptats a la idiosincràsia de cada empresa, eminentment pràctics i desproveïts d’alambicades interpretacions de la norma que només condueixen a complicar i embolicar el dia a dia.

No cal, n’hi ha prou que una persona del vostre equip amb predisposició a la qualitat i amb la formació que us proporcionarem dediqui una petita part del seu temps.

Sistemes de gestió de la qualitat ISO 9001

Guia de referència ràpida

Un sistema de gestió i orientació a processos eficients de qualitat per a tot tipus dempreses.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.