Atenció al client
900 732 018

Dilluns a Dijous: 8 - 15h.
Divendres: 8 - 14h.

Àrea de medi ambient

UNE EN ISO 14001: la gestió mediambiental correcta de la vostra empresa

La gestió mediambiental correcta de la vostra empresa

El Sistema de Gestió Mediambiental segons la norma UNE-EN-ISO 14001 és l’estàndard interncional de gestió ambiental  que descriu els processos i els procediments interns de la seva empresa que afecten el medi ambient.

La norma ISO 14001 és aplicable a qualsevol empresa o organització, de qualsevol mida o sector, que pretengui reduir els impactes en l’ambient i el compliment de la legislació i normativa ambiental existent.

Impacte mediambiental i desenvolupament sostenible

Davant l’impacte ambiental de tota mena d’activitats, les empreses que implanten i certifiquen aquesta norma, demostren que la seva activitat compleix els estàndards fixats quant a matèria ambiental promovent la protecció del medi natural i la prevenció de la contaminació.

Optimització i estalvi de recursos

Coneixent i avaluant els efectes mediambientals causats, els podrà gestionar correctament, reduint costos a través de la disminució de residus i un ús més eficient de matèries primeres i recursos energètics.

Responsabilitat i compromís social

Cumpliendo con la normativa ambiental, mejorará la imagen interna y externa y la reputación de su empresa, favoreciendo la calidad y las oportunidades de nuevos negocios en diferentes mercados y clientes.

Vull més informació sobre la ISO 14001

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.

La nostra experiència al vostre servei

Els tècnics consultors d‟AEQ atenen i resolen qualsevol necessitat que pugui plantejar el disseny i la implantació de sistemes generals o sectorials de gestió de la qualitat.

El nostre bagatge ens permet aplicar una metodologia altament adaptable a la idiosincràsia de la seva empresa, treballant en equip amb vostè, per assolir els objectius desitjats.

Definitivament, no, perquè dissenyem sistemes a mida, pràctics, senzills i eficaços que queden imbricats en el dia a dia de l’empresa sense constituir un afegit molest que requereixi temps i diners per mantenir-los.

L’estrictament necessari. Dissenyem Sistemes de Gestió de la Qualitat útils i adaptats a la idiosincràsia de cada empresa, eminentment pràctics i desproveïts d’alambicades interpretacions de la norma que només condueixen a complicar i embolicar el dia a dia.

No cal, n’hi ha prou que una persona del vostre equip amb predisposició a la qualitat i amb la formació que us proporcionarem dediqui una petita part del seu temps.

Sistemes de gestió mediambiental ISO 14001

Guia de referència ràpida

Un sistema pràctic i eficaç per eliminar i/o reduir els efectes i riscos que les activitats de l’empresa puguin causar en el medi ambient.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.