Atenció al client
900 732 018

Dilluns a Dijous: 8 - 15h.
Divendres: 8 - 14h.

Àrea Social

UNE EN ISO 26000: la base del Sistema de Responsabilitat Social Corporativa

La base del Sistema de Responsabilitat Social Corporativa

La ISO 26000 és una norma internacional centrada en tots els aspectes ètics, socials i mediambientals que una empresa ha de considerar per disposar d’una organització responsable que permeti gestionar i millorar el seu impacte en la societat i el medi ambient.

La norma ISO 26000 és aplicable a qualsevol sector dactivitat i es concentra en la gestió de riscos, la millora contínua, la transparència i la participació, i en la capacitat dactuar de manera ètica i responsable en totes les operacions de lorganització.

Responsabilitat Social Corporativa

La ISO 26000 proporciona un marc per a la responsabilitat social corporativa (RSC) que ajuda les organitzacions a comprendre com la seva actuació afecta les persones, el medi ambient i la societat en general.

Participació i transparència

Promou la participació activa i transparent de les organitzacions a la societat i fomenta la comunicació oberta i transparent amb les parts interessades, i estableix la importància d’involucrar aquestes parts en la presa de decisions i la implementació de pràctiques sostenibles.

Ètica i pràctiques sostenibles

Estableix principis ètics i criteris per a les pràctiques sostenibles, per ajudar les organitzacions a integrar valors ètics en les operacions i decisions. La norma proporciona un marc per a la responsabilitat ètica i social de les organitzacions i promou la sostenibilitat a llarg termini.

La nostra experiència al vostre servei

Els tècnics consultors d’AEQ atenen i resolen qualsevol necessitat que pugui plantejar el disseny i la implantació de sistemes generals o sectorials de gestió de la qualitat.

El nostre bagatge ens permet aplicar una metodologia altament adaptable a la idiosincràsia de la seva empresa, treballant en equip amb vostè, per assolir els objectius desitjats.

Definitivament, no, perquè dissenyem sistemes a mida, pràctics, senzills i eficaços que queden imbricats en el dia a dia de l’empresa sense constituir un afegit molest que requereixi temps i diners per mantenir-los.

L’estrictament necessari. Dissenyem Sistemes de Gestió de la Qualitat útils i adaptats a la idiosincràsia de cada empresa, eminentment pràctics i desproveïts d’alambicades interpretacions de la norma que només condueixen a complicar i embolicar el dia a dia.

No cal, n’hi ha prou que una persona del vostre equip amb predisposició a la qualitat i amb la formació que us proporcionarem dediqui una petita part del seu temps.

Vull més informació sobre la ISO 26000

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.