Àrea de formació

Aprendre per créixer i millorar

Aprendre per créixer i millorar

La formació i l’aprenentatge són armes estratègiques essencials per millorar les persones i les empreses. Gràcies a una apropiada formació del personal de la vostra empresa induirà un millor aprofitament del vostre sistema de gestió.

AEQ us ofereix programes formatius dissenyats específicament per a la vostra empresa, en estructura, continguts i durada, programes orientats tant a la formació dels responsables de gestió com a la sensibilització de la plantilla.

També us ajudem a gestionar els ajuts a la formació ja existents.

Consultories

Disseny i implementació de planificació estratègica, plans de negoci, responsabilitat social corporativa, suport a la direcció, implantació de sistemes de retribució, etc.

 

Formacions

Capacitació per a comandaments intermedis, programes especials de millora de competències per a directius, millora del sistema de gestió, activitats dins i fora de la seva empresa. El caràcter pràctic garanteix l’aplicació immediata a l’empresa.

La nostra experiència al vostre servei

L’experiència dels nostres consultors i formadors ens permet un elevat grau de concreció i adaptació dels programes formatius a la idiosincràsia i les necessitats de la vostra empresa.

Vull més informació sobre Formació

Omple el formulari i et preparem una proposta personalitzada.

*En utilitzar aquest formulari de contacte assumeix haver llegit i acceptat la política de privacitat d’AEQ i permet a l’empresa contactar amb vostè en resposta a aquesta sol·licitud.